Services

Nieuwbouw op maat

Ik maak voor jou een gloednieuwe computer op maat!

Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide game-computer of een gebruiksvriendelijk basismodel, alles kan ik voor je maken! We gaan net zolang door totdat alles aan jouw eisen voldoet.

Nieuwbouw op maat

computer, hardware, processor

Reparatie & Renovatie

Computer kapot? Kom je er niet uit? Laat hem door mij nakijken, repareren en upgraden!

Heb je een mooie computer of laptop, maar doet deze niet meer wat je wil? Loop je achter de feiten aan wat de nieuwste ontwikkelingen betreft? Ik maak alles weer op orde en klaar voor gebruik!

Reparatie & Renovatie

Beveiliging

Een laptop of desktop traag en vol met virussen? Ik help je graag ervan af!

scan, system, bug

Is jouw computer of laptop erg traag? Werken de programma’s allemaal net te langzaam en simpelweg niet zoals ze zouden moeten?  Ik schoon hem graag voor je op! Of het nu virussen of een kapotte hardeschijf is waar je niet bij je gegevens kunt, overal ben ik in thuis! Jouw techniek en data is veilig bij mij!

Beveiliging

book, pen, open

Advies

Ik kan je helpen adviseren en realiseren binnen de ict! Niks is mij te gek, ik help je graag verder!

Als je toe bent aan verandering, zelf al aardig wat verstand hebt van ICT, maar er nét niet helemaal uitkomt of als je simpelweg niet weet waar je moet beginnen… Ik denk graag met je mee!

Online Helpdesk

Kan je niet op locatie komen en heb je een probleem wat snel opgelost moet worden? Dan help ik graag online!

home office, notebook, home

Met behulp van teamviewer wil ik je graag online verder helpen! Ik krijg de optie om je computer op afstand te besturen, terwijl wij aan de telefoon gezellig verder praten wat het probleem is, wanneer het zich voordoet en hoe ik het kan oplossen.

Makkelijk toch?

Online Helpdesk

highway, traffic, lightpainting

Thuis service

Kun je niet op locatie komen? Ik kom naar jou toe! Wij plannen samen een afspraak in voor een reparatie of ophaalservice.

Mocht je op de een of andere manier niet kunnen komen bij mijn werkplaats? Dan biedt ik ook de mogelijkheid om bij jou thuis te repareren of je computer/laptop op te halen voor reparatie!

Thuis Service